Nieuwsbericht 4 Oktober 2009

Jaarmarktborrel voor ondernemers
 
 

Beste Dwingeler ondernemer,

Net als voorgaande jaren bent u ook deze keer van harte uitgenodigd met uw personeel naar de Dwingeler Markt te komen. Waarom uw bedrijf openhouden als uw (potentiele) klanten op de markt rondlopen? Het mes snijdt dus aan vele kanten: u kunt uw klanten in een ongedwongen sfeer tegen het lijf lopen, u kunt nieuwe klanten ontmoeten, uw personeel heeft een leuke middag, dat geldt uiteraard ook voor uzelf en ga zo maar door.

Dus laat de boel voor deze ene keer de boel, gooi de deur een paar uur eerder in het slot en ga lekker met zín allen naar de Dwingeler Markt. Wie zich van tevoren aanmeldt bij een van de onderstaande horecabedrijven, kan rekenen op gratis hapjes bij de borrel. Volleybalvereniging DOK houdt ís middags een veiling op de Brink, dus misschien komt u daar ook nog iets van uw gading tegen. We kunnen het niet anders zeggen:een klassieke win-win-situatie.
Heel graag zien we u en uw personeel op 12 oktober op de Dwingeler Markt.


Dus, als u tussen 15.00 en 16.00 uur met uw mensen naar een van de onderstaande horecabedrijven komt voor een jaarmarktborrel, krijgt u van de uitbater gratis een schaal hapjes aangeboden.

Blaas een eeuwenoude traditie op een eeuwenoude jaarmarkt weer nieuw leven in. Doe net als vroeger en ga een uurtje eerder dicht om samen naar de markt te gaan.

Bel even minimaal een dag van tevoren met de uitbater.

 

Deelnemende horecabedrijven:
Grandcafť Hotel de Brink: 0521-591319
't Hof van Dwingeloo 0521-593094
Onder de Eiken 0521-593272

 

 

Terug naar de nieuwspagina